30.05.2020
WARTOŚCI ODŻYWCZE OWOCÓW I WARZYW
Czas na kolejne prace uczniów klasy 2a.
Dziś poznamy wartości odżywcze pietruszki, jagód i buraka.
Prace zostały wykonane przez Amelię, Dawida i Lidkę 👨🍳😊👩🍳
10
148
super
Super można się dużo dowiedzieć
bardzo fajne
Pozdrawiamy i życzymy udanego tygodnia.
Dziękujemy i również życzymy udanego tygodnia :)
POZDRAWIAMY SERDECZNIE ZE SZKOŁY PODSTAWOWEJ W DŁUGIEM :):):)
----------*---*
-----------*-*
- . - , _ , .......
......... ) ` - . .> ' `( .......
........ / . . . .`\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| ........
......... \ . . . ./ . ./ .........
........... `=(\ /.=` .........
............. `-;`.-' ............
............... `)| ... , ........
................ || _.-'| ........
.............. ,_|| \_,/ ........
....... , ..... \|| .' .............
....... |\ |\ ,. ||/ .............
.... ,..\` | /|.,|K\, ............
.... '-...'-._..\||/ .................
.......... >_.-`K||.................
.............. ,_|| .................
............... \|| .............
............... || ............
................ || ...........
................ |/ ..........
Dziękujemy i również pozdrawiamy :)
Niedzielne pozdrowienia!
Dziękujemy i również pozdrawiamy :)
Pamietajcie trzeba sie zdrowo odrzywiac .