Konkurs kulinarny "Zdrowie na talerzu"
W dniu 25. 04. 2017r. w Zespole Szkół Gastronomicznych odbył się Finał VI Edycji Konkursu Kulinarnego "Zdrowie na talerzu". Uczestnicy konkursu - uczniowie klas IV - VI szkół podstawowych z terenu Częstochowy i powiatu częstochowskiego realizujący program "Trzymaj formę" i "Żywienie na wagę zdrowia" przygotowywali naleśniki z nadzieniem słodkim i słonym oraz sosy do każdego rodzaju naleśników. W rywalizacji wzięło udział 12 zespołów 2 - osobowych. Każdy zespół bardzo profesjonalnie wykonywał swoje zadanie. Ocenie podlegał nie tylko sposób wykonania potrawy, ale również aranżacja stołów, estetyka podania naleśników i stroje uczestników konkursu. Naszą szkołę reprezentowały 2 uczennice: Amelia Bajor i Julia Militowska.
❤️ৡৣ MIŁEGO
,ৡৣ❤️ৡৣ DNIA
ڰۣڿ•✿ ڰۣڿ•✿ ৡৣ❤️ৡৣ
ৡৣ❤️ৡৣ ŻYCZĘ
☀️,҉, ܓ ՝ϡ❤
ৡৣP O Z D R A W I A M ৡৣ