23.05.2017

Konkurs kulinarny "Zdrowie na talerzu"

W dniu 25. 04. 2017r. w Zespole Szkół Gastronomicznych odbył się Finał VI Edycji Konkursu Kulinarnego "Zdrowie na talerzu". Uczestnicy konkursu - uczniowie klas IV - VI szkół podstawowych z terenu Częstochowy i powiatu częstochowskiego realizujący program "Trzymaj formę" i "Żywienie na wagę zdrowia" przygotowywali naleśniki z nadzieniem słodkim i słonym oraz sosy do każdego rodzaju naleśników. W rywalizacji wzięło udział 12 zespołów 2 - osobowych. Każdy zespół bardzo profesjonalnie wykonywał swoje zadanie. Ocenie podlegał nie tylko sposób wykonania potrawy, ale również aranżacja stołów, estetyka podania naleśników i stroje uczestników konkursu. Naszą szkołę reprezentowały 2 uczennice: Amelia Bajor i Julia Militowska.

imgimgimgimgimgimgimgimgimg

1
Dodaj Komentarz
  • 4
  • 10
  • 1
Komentarze
  • SylwkaskoOrzysz
    SylwkaskoOrzysz
    46.76.xxx.xxx
    2017-05-24 06:42 | Temat: sko
    ODPOWIEDZ

    ❤️ৡৣ  MIŁEGO
      ,ৡৣ❤️ৡৣ DNIA
    ڰۣڿ•✿ ڰۣڿ•✿ ৡৣ❤️ৡৣ
           ৡৣ❤️ৡৣ ŻYCZĘ 
    ☀️,҉, ܓ  ՝ϡ❤
    ৡৣP O Z D R A W I A M ৡৣ