06.03.2019
Co nadaje smak potrawom?
5.03.2019 r.
Dzisiaj klasa III zastanawiała się, co nadaje smak potrawom?
Przynieśli do klasy rożne przyprawy.
Wąchali, smakowali np.: imbir, kurkumę, bazylię, tymianek
i wiele innych egzotycznych przypraw.
Poznali również etapy powstawania kakao i czekolady.
Nie obeszło się bez degustacji smacznej czekolady.
5
116
╔═══════╗
║░░░░░░░║
║░█████░║
║░██░██░║
║░░███░░║
║░██░██░║
║░█████░║
║░░░░░░░║
╚═══════╝ MARCA 🌸🌷🌸
Radości, miłości, przyjemności, małych odległości, przydatnych umiejętności, skuteczności i wszelkiej pomyślności życzy SKO Biała Panieńska
Wszystkiego najlepszego 🌸🌷🌸
Pozdrawiamy blogowych przyjaciół!
╔════╗
║░╔╗░║
║░║╚═╝
║░╚══
╚══╗░ _
╔═╗║░║
║░╚╝░║
╚════╝erdecznie pozdrawiam
Blogowych przyjaciół 🤗🤗🤗
╔════╗
║░╔╗░║
║░║╚═╝
║░╚══
╚══╗░ _
╔═╗║░║
║░╚╝░║
╚════╝erdecznie pozdrawiam
Blogowych przyjaciół 🤗🤗🤗
Super lekcja :-)Czekolada.-pychotka :-):-):-)Cieplutko pozdrawiamy :-)